Een aanbieding voor jou!

Om jou vertrouwen te geven in deze nieuwe vorm van therapie, kun je wekelijks besluiten of je ermee door gaat. 

Je betaald dus niet voor een hele maand, maar slechts voor die week. De intake is gratis. Deze vindt plaats voordat de eerste week start. Dit is mijn investering in jouw vertrouwen.

Pak je deze kans? 

Prijzen

We beginnen met een kennismakingsgesprek. Welke situatie wil je verbeteren of welke emotie of gedrag zou je willen bereiken? Dit kan via de chat of via bellen, waar jij je het prettigst bij voelt. Je krijgt ook informatie over hoe ons verdere contact eruit gaat zien. 
Je kunt kiezen uit drie vormen: 


3-wekelijks contact 

Drie keer per week hebben wij contact over jouw situatie. Je zult inzichten ontwikkelen die je verder gaan helpen. Messenger Therapie biedt voor jou een goede steun om ook door te zetten als dat lastig is. Je staat er minder alleen voor en je voelt je sterk om door te zetten. 

€15,- per week


3-wekelijks contact, waarvan 1 x telefoneren

Naast de geschreven berichten en de filmpjes, is het fijn om even te bellen. Hierdoor kun je toch duidelijker je verhaal kwijt en krijg je daar direct een reactie op. Met dit contact bellen we 1 keer per week, naast de twee geschreven berichte die je ontvangt. Je geeft zelf aan wanneer dit telefoongesprek het best uitkomt. Het gesprek duurt ongeveer 20 minuten.

€ 25,- per week


10 - rittenkaart

Je kunt met deze kaart zelf bepalen hoe vaak per week of maand je contact wilt hebben. Als je een heftige week hebt, kun je vaker ondersteuning & advies krijgen. De flexibiliteit geeft jou de mogelijkheid om hulp te krijgen wanneer dit het hardst nodig is. Ook is deze kaart een mogelijkheid om te gebruiken voor nazorg.   

€ 50,- per kaart 


Algemene informatie

Het streven is om per probleem situatie een maand therapie te bieden. 

De berichten zijn op jouw unieke situatie gericht. Je reageert op de berichten, wanneer jij daar de tijd voor hebt. In het weekend worden er geen berichten verzonden. Alle pakketten worden vooruit betaald en zijn wekelijks opzegbaar.