Over Susanne 

De persoon aan de andere kant van de lijn ben ik; Susanne Peereboom. Al 35 jaar lang nieuwsgierig en ondernemend. Het is mijn tweede natuur om mensen te enthousiasmeren en positief uit te dagen. Iedereen die ik spreek heeft zijn eigen verhaal en is hierdoor gevormd. Door hier bewust van te blijven, kan ik mooie gesprekken aangaan met anderen. Oprechte interesse en respect voor andere zienswijzen is vanzelfsprekend voor mij.    


Ik ben opgeleid als HBO Maatschappelijk Werker en heb in 2006 mijn diploma behaald. Sindsdien heb ik gewerkt in de hulpverlening. Hierna heb ik de opleiding tot Running Therapeut afgerond, wat mij heeft geleerd dat het lichaam net zoveel aandacht behoeft als de geest. Ik ben afgestudeerd als RET therapeut. Hier komt de methodiek vandaan waarmee ik werk. Ik sta in de beroepsregistratie Plus van het Registerplein. Dit waarborgt de kwaliteit van mijn vaardigheden. 


Als ik niet werk ben ik een moeder van twee zoons en getrouwd met Danny. Ik word vrolijk van de geur in een boekenwinkel en ben gefascineerd door de natuur. Mijn motto: “Ik moet helemaal niets!”.