Zelfbeeld

Bij dit traject was er sprake van een negatief zelfbeeld. Door in gesprek te gaan over wat diegene tegen zichzelf zegt, kwam er een hoop waardevolle informatie naar boven, wat inzicht gaf. Inzicht geeft al veel meer grip op emoties. En met deze winst, konden ook de gedachtes ontkracht worden, die zorgden voor het negatieve zelfbeeld. 

Relatie

Relatieproblemen komen in de beste huwelijken voor. Maar als je verwacht dat de ander zich maar moet gaan aanpassen, kun je vaak lang wachten. Om deze reden had deze persoon zich aangemeld, ze wilde weten welk aandeel zij had in de relatieproblemen en hoe zij dit kon aanpassen. Het vraagt wat doorzettingsvermogen, maar dan kun je in 4 weken veel bereiken! 

Communicatie

Alles is communicatie. Maar daardoor is de kans op misverstanden ook heel groot. In dit traject had ik contact met een persoon die merkte dat ze met bepaalde mensen gewoon moeite had. De irritaties overheersten als ze maar bij haar in de buurt kwamen. Hoe kan ze zich dan rustig blijven voelen? Ze heeft meer de controle op haar gevoel terug en kan anders reageren op dezelfde "minder aardige" mensen.